fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Music Reactions w//Pablo Diskko (NL), RAR & Betomeng at Feedback

March 16 @ 23:00 - March 17 @ 05:00 UTC+1

400RSD

“Svaki svetac ima prošlost, a svaki grešnik budućnost.”
– Oskar Vajld

Music Reactions ekipa se vraća u klub Feedback! 16. Marta njihov gost biće talentovani član HIS DARK Elements organizacije – pablo diskko. Njegov poslednji EP sa lejbla DISSOLUTE pojavio se na prestižnim platformama kao što su NTS Radio, IFM i DJ MAG JAPAN dok je Pablov kolektiv aktivan u Amsterdamu i Berlinu organizujući događaje na lokacijama neeksploatisanim od strane mejnstrim tehno industrije.

Pavlos Karathanos je ime iza pseudonima Pablo Diskko, ovaj grešnik dolazi iz jednog malog grada u Grčkoj. Sada baziran u Amsterdamu, poznat je po svojim beskompromisnim i hipnotičkim setovima, u kojima tečno spaja sve u rasponu od mutant tehna, opskurnog hausa, esida, pa do left field eksperimentalne elektronike i diska. U poslednjih osam godina delio je noć sa umetnicima kao što su: Funk, Florian Kupfer, Steffi, Veronica Vasicka, Tim Sweeney, Vakula, Das Ding, Dollkraut, Tama Sumo, ali i pionirima tehna Juan Atkinsom i Robert Hoodom.

Pored Pabla 16. Marta u klubu Feedback po prvi put posle gostovanja u berlinskom klubu Griessmuehle dekove će podeliti dva najiskusnija rezidenta organizacije Rajko Ristanovic aka RAR i Ivica Ljubić aka Betomeng.

Ulaz: 400RSD

Details

Start:
March 16 @ 23:00
End:
March 17 @ 05:00
Cost:
400RSD
Event Category:

Organizer

Music Reactions
Website:
http://musicreactions.com

Venue

Feedback
Balkanska 2a
Niš, Serbia
+ Google Map
Website:
klubfeedback.com