fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Music Reactions Showcase // 03. Novembar //

03/11/2018 @ 23:00 - 04/11/2018 @ 04:00 UTC+1

TBA
Music Reactions Feedback

“Muzika izražava sve ono šte se ne može izraziti rečima, a ne sme ostati neizrečeno.”
– Viktor Igo

https://soundcloud.com/musicreactions
https://www.facebook.com/musicreactions
http://musicreactions.com/

Music Reactions je organizacija koja se poslednje dve godine bavi promovisanjem i organizacijom događaja zasnovanih na vrednostima tehno kulture. Svoje progresivno razmišljanje na temu elektronske muzike potvrdili su predstavljajući domaćoj publici umetnike kao što su: Etapp Kyle, 999999999 (Live), I Hate Models, Under Black Helmet, Schwefelgelb (Live), Anetha, Raär, Charles Fenckler, Reflec, Emmanuel, Technokunst, Clara Cuve…a u Decembru njihovi gosti će biti talentovani Setaoc Mass i Yan Cook (Live).

Rezidenti organizacije su niškoj publici dobro poznati Betomeng kao i RAR, mladi Redacs i Wagner koje će tek upoznati. Ostvarili su saradnju sa beogradskim klubovima Drugstore, Brod 20/44, KPTM, KC Grad i klubom Pogon u Pančevu, 3. Novembra po prvi put nastupiće u Nišu u klubu Feedback.

Betomeng – Ivica Ljubić, od svoje 19. godine se bavi didžejingom, nastupao je širom Srbije i potpuno je posvećen ovoj sferi života. Zanimaju ga različiti aspekti muzike i njen razvoj tokom istorije. U setovima se nikada rigidno ne pridržava jednog muzičkog žanra, tamo se mogu čuti trake u rasponu od house-a do techno-a sa svim podžanrovima i izletima iz istih. U njegovim setovima najvažnija je dinamika.

RAR – Rajko Ristanović, koosnivač organizacije, kolekcionar vinila od ’99 godine, kada je počeo da se bavi didžejingom i muzičkom produkcijom. Dvehiljaditih je u doba “drugog tehno talasa” zajedno sa još dva prijatelja (Milošem Drobnjakovićem i Nenadom Markovićem aka 33.10.3402.) činio organizaciju Poems Music. Žanrovski raspon traka u njegovim setovima kreće se od detroitskih tehno klasika punih harmonija i izlomljenih bitova pa do modernog minimalnog tehno-a.

Rèdacs – Filip Srećković, mladi producent/DJ iz Kragujevca. Moćni zvukovi, hipnotišuće ali i pomalo apstraktne trake jesu ono što se nalazi u njegovom koferu. Kao rezident RUHR-a i kao umetnik koji je potpisan na lejblovima kao što su: Knowledge Recordings, Promena i DX7 dobio je simpatije poznatih i renomiranih kolega poput Ben Simsa, Scalameriye i Kaisera.

Wagner – Ivan Wagner, koosnivač organizacije i čovek zaslužan za besprekorni vizuelni identitet “Music Reactions”-a. Njegov muzički spektar sadrži uglavnom techno derivate svedenijih i mračnijih tonova. Indastrial trake i apstraktne numere sa hipnotičkim ritmovima su nešto što dominira u njegovim setovima.

Music Reactions organizacija će 3. Novembra u klubu Feedback predstaviti sve svoje rezidente, to je dovoljan razlog da se ovo dešavanje ne propusti.

Informacije o ceni karata biće naknadno objavljene.

Details

Start:
03/11/2018 @ 23:00
End:
04/11/2018 @ 04:00
Cost:
TBA
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/729670657367650/

Organizer

Music Reactions
Website:
http://musicreactions.com

Venue

Feedback
Balkanska 2a
Niš, Serbia
+ Google Map
Website:
klubfeedback.com