fbpx
Loading Events

« All Events

Marčelo i Napeti trio // 31. Jan // Feedback

January 31 @ 22:00 - 03:00 UTC+1

MARČELO-NAPETI-TRIO-KONCERT-KLUB-FEEDBACK-NIŠ

Nakon sjajnog nastupa 11. avgusta na Hip Hop bini u okviru Nišville festivala 2019, predvodnik srpske rap-crossover struje, Marko Šelić Marčelo i njegov “Napeti trio” će posle dužeg vremena održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 31. januara 2020, u klubu Feedback od 22h!

U susret novom singlu “Udahni” koji će uskoro biti zvanično objavljen i koji će najaviti predstojeći šesti studijski album pod nazivom “Nojeva varka” (čiji se izlazak očekuje u toku 2020), Marčelo će u Nišu izvesti repertoar koji podrazumeva najbolje numere iz dosadašnjeg toka karijere, a za zagrevanje i adekvatno opuštanje publike pobrinuće se lokalna podrška sa juga Srbije – Delkor i Bezz iz Leskovca.

Marko Šelić Marčelo će ovom prilikom u Nišu nastupiti uživo sa svojim dugogodišnjim saradnicima: Nevena Glibetić – Nensi (vokal), Rade Sklopić – DJ Raid (klavijature, gramofoni), kao i maestralni Filip Krumes na violini.

Prvih 100 ulaznica prodavaće se u pretprodaji po ceni od 700 dinara od subote, 11.januara, a preostali kontigent karata će biti pušten naknadno u prodaju po ceni od 800 dinara! Pretprodajna mesta: CD Sound – na kraju novog podzemnog prolaza (Obrenovićeva bb) i Minstarstvo Beer Bar (Vojvode Vuka 12, kod Doma Vojske).

Marčelo:
Facebook: https://www.facebook.com/marcelodefacto/
Instagram: https://www.instagram.com/marcelodefacto/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZwwlkccCZQ_wup2p_wc5XA

Delkor & Marčelo: Podzemlje 2 https://www.youtube.com/watch?v=w3xTK-nQMi0

Details

Date:
January 31
Time:
22:00 - 03:00
Event Category:

Venue

Feedback
Balkanska 2a
Niš, Serbia
+ Google Map
Website:
klubfeedback.com