fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Đorđe Miljenović // 02. Novembar //

02/11/2018 @ 23:00 - 03/11/2018 @ 04:00 UTC+1

TBA

Feedback predstavlja koncert Djordje Miljenović!

Znamo ga kao Wikluh Sky iz hip-hop trojca “Bad Copy”, kao DJ-a, drum&bass MC-a,višestrukog instrumentalistu i kompozitora.

———————————
Albumi “Sam pao, sam se ubio” i “Amovi” su nastali i snimljeni tokom 2016 godine u saradnji sa Mascom records, izdavačkom kućom iz Beograda.
-Ovo je svakako jedan od najličnijih i najintimnijh muzičkih opusa koje smo verovatno ikada imali prilike da čujemo na domaćoj rok sceni koje osnivač i vlasnik Mascoma, Slobodan Nešović Loka opisuje kao “apsolutno muzičko čudo, na koje je naša rok scena čekala već 30 godina”.

Ekipa koja nastupa sa Wiklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendom kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot itd. Albumi u sebi sadrže razne muzičke mirise i stilove kao što su pop,rock,country i blues, a u kojima Miljenović bezkompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu ,Crnoj Gori itd. Pored izvedenih numera sa dva albuma , bend izvodi i nove kompozicije koje će se naći na trećem studijskom albumu kao što su: Sve Prolazi, Ti si sve što ti nisi i druge.

ĐORĐE MILJENOVIĆ – Vokal (Bad Copy)
LAV BRATUŠA – Bubnjevi (Darkwood dub)
MILAN MIKA AĆIMOVIĆ- Klavijature,vokali,daire (bend Sopot)
JANKO MOSTARLIĆ – Gitara (Kanda kodža i Nebojša)
ĐORĐE TODOROVIĆ – Gitara
LUKIĆ GORAN – Bass gitara

Details

Start:
02/11/2018 @ 23:00
End:
03/11/2018 @ 04:00
Cost:
TBA
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2259938310903322/

Organizer

Đorđe Miljenović

Venue

Feedback
Balkanska 2a
Niš, Serbia
+ Google Map
Website:
klubfeedback.com