fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Armageddon#13: Bradaz X Critical Bass // 23. Mart // Feedback

March 23 @ 23:00 - March 24 @ 04:30 UTC+1

200RSD

Armageddon#13: A New Dawn // Bradaz & Critical Bass // 23. Mart // Feedback

Vreme je za Drum n Bass. Proširite rec.

U dobu stalnih političkih i ratnih tenzija, bahate zloupotrebe prirode, nesagledivog broja nepravdi i teških medijskih manipulacija, želja za pukim pražnjenjem nezadovoljstva i agresije postaje opipljiva potreba.

U tu svrhu, Armageddon je naš poziv u svež duh i snagu potrebne za prkos životnim pritiscima i eventualni izlaz iz ovog sveopšteg ludila.

Broj #13 vam donosi 4 potpuno različita stila DnB-a – od mračnih i neobičnih do svetlih i inspirativnih – sa počasnim gostima iz BG-a i Kruševca.

Dođite rano, jer krećemo tvrdo i silovito već od 23h.

Do pobede,
Bradaz

————————————–

KARTA:
Besplatna do ponoći, nakon toga 200rsd.

TIMETABLE:
23:00 – iTurn
00:00 – SK3T (BG)
01:15 – Wip
02:30 – B2B @ Mad Prophet & Ž (KŠ)

————————————–

// iTURN

Zastavu će podići iTurn, ljubitelj neurofunka i distopijskih vibracija, te od njega možete očekivati nagli leteći start iako je tek zagrevanje.

https://soundcloud.com/dj-basssick
https://www.mixcloud.com/evenharder3/

Kao muzičar, on po prvi put ozbiljnije ulazi u ovaj svet 2008. godine, kad se upoznaje sa trens zvukom i biva zaposlen u organizaciji “Synthetic Evolution” kao DJ i dekorater, učestvujući u organizovanju brojnih žurki i festivala na području cele Srbije.

U međuvremenu počinje da se interesuje za D&B, gde 2012. napušta trens scenu i pokreće svoj projekat pod imenom ITURN.

Nastupao je na manifestacijama Roots Alternative Mini Fest, Warping Drum & Bass, 2funky4U itd.

– – – – –

// SK3T (BG)

SK3T (Luka Tošković) je mladi DJ i osnivač Beogradskog Drum & Bass kolektiva Critical Bass.

https://www.facebook.com/CriticalBass33/
https://www.mixcloud.com/SK3T/

Stil puštanja koj on iznosi na scenu ide od minimala preko rolera do agresivnog neurofunk-a.

Po prvi put se pojavljuje na sceni 2016. godine na festivalu Dev9t u Beogradu gde mu je Tuborg pružio podršku i dao šansu da prvi put predstavi sebe i svoju muziku. Delio je binu sa više srpskih Drum&Bass producenata i DJ-eva kao sto šu Codex, Pandorum, RMA crew, Untek, Cooby Selecta, Mad Prophet, Skilla, Bons, Vu Skeng, Excorcist Ill, Little Miss Vandal, Kritik, Zola, kao i sa češkim duom L1 i LifeSize MC-om is Empire Recordings izdavačke kuće, i Sebom i Robertom Manosom na Heads Up Open Air Festivalu.

Cilj mu je da svojim setovima učini da ljudi u Srbiji zavole Drum n Bass baš kao što je i on, i da svojim projektom ujedini Drum & Bass scenu u Srbiji.

– – – – –

// WIP

Wip je sintetički umetnik iz Niša, bez stroge privrženosti bilo kom zasebnom smeru, iako je veliki ljubitelj “izlomljenih” stilova (DnB & Breakbeat su česta osnova njegovih nastupa).

Ovom prilikom za vas nastupaće sa intenzivnom i širokopojasnom mešavinom DnB-a.

https://soundcloud.com/whippr/

– – – – –

// MAD PROPHET & Ž @ B2B

MAD PROPHET je već sa 11 godina uleteo u svet breakdance i hip-hop kulture da bi se posle mnogo samoistraživanja profilisao kao Breakbeat i drum’n’bass producent/DJ.

Producirao je zasad neizdate projekte sa Naopakom i Nemusom (Stereo Banana), Wipom i iTurnom, kao i sa mnogim manje ili više afirmisanim stvaraocima.

Gostovao je na Armageddon žurkama, kao i na Ownovanju, a podelio je binu sa gomilom izvođača od kojih su neki: Mane Rootsman, Hornsman Coyote, Wip, Iturn, Naopak, Jahmesenjah Soundsystem, Kritik, Tjamil, Natty Fiyah, Vu Skeng, Exorcist Ill, SK3T, Architect, Silver Cybernatural, Cooby Selecta, Paha Selecta, Untek, Synchronicity…

Oslanja se najviše na dram, ali provlači sve podžanrove – ragga, jump up, neuro funk, tech step, dark step, deep itd.

Svoje stvaralaštvo dočarava sa lakoćom – muzika treba da nas ujedini.

https://soundcloud.com/user8425141
https://www.mixcloud.com/MadProphet_91/

Ž iliti ŽILE je dramenbejs glava iz Kruševca.

Sa miksanjem krece na nagovor ortaka 2005. i to techstepa, da bi kasnije u svoj repertoar uvrstio i ostale podžanrove dnb-a, ali se i dalje krece u okvirima techstepa 🙂

Idejni je tvorac ekipe DaNguBe koja je ugostila i saradivala sa raznim izvodacima iz bivše nam države a neke koje bi izdvojio su Masturbeator/cg, Rime&Ridiculus/bih, CPKC[Evidence], Yebiggah, Mythical, Fokus, Blaya DUB Playa, Kida Keva Crew, Tjamil, Naopak, Sofa Kru…

Details

Start:
March 23 @ 23:00
End:
March 24 @ 04:30
Cost:
200RSD

Organizer

Bradaz
Website:
https://www.facebook.com/bradaz/

Venue

Feedback
Balkanska 2a
Niš, Serbia
+ Google Map
Website:
klubfeedback.com