Najslađe uvek ostane na dnu!

Najslađe uvek ostane na dnu!

…Zato, vreme je da se zagrebe duboko u noć, dublje i dublje, sve do blještavih svitanja kojih će u Feedback-u biti još samo desetak do završetka sezone 2018/19.

Dakle, ostao je još samo mesec maj da se istrenirate u tvrdom klabingu a i krajnje je vreme za to jer festivali širom Srbije samo što nisu otvorili svoje kapije. Sve te poljane za đuskanje i afteri među šljivama zahtevaju dobru kondiciju.

Zato nam dolazi ekipa Outhide festivala koja 3. maja organizuje promo party. Pažnja je usmerena na 26. i 27. jul a do tad,

Zaječar nas drži u fokusu:

Isto čini i Novi Sad 07. maja, te u susret predstojećem Exit festivalu oranizuje takmičenje bendova pod etiketom Opens play at EXIT.

S prvim vrelinama na niškom asfaltu tu su i Funk Soul Brothers, već 04. u mesecu,  čisto da majske kiše zamirišu na neki topao afrički ples

koji nas pokrene da uradimo nešto dobro i humano kao što je Humanitarno betoniranje u organizaciji niških vlogera Betonjera.

A već kad smo taman pomislili da je hip-hopa u ovoj sezoni bilo “na kašičicu”, 9. maja stiže Kruševac Geto čiji će gruv istopiti zidove Feedback-a.

I odmah se sledeće večeri (10. maja) etrom razleže rima iz Novog Sada:

… zajedno sa opojnim prolećnim beat-ovima Sertača Ogula (As Smooth As):

Već 11. maja se blisko dotičemo suštine. Trčimo u središte mraka. Za mix pultom je ekipa Noise Unit iz Niša. Sva čula se isključuju, ostaje samo osećaj tvrdog ritma koji nas obmotava cele:

i vezuje u čvor vrhunske psihodelije kakav je bend Igralom koji možete čuti već 17. maja.

Odmah sutradan (18. maja) nam je u kući ultimativni tehno naših rezidenata (dolazi nam Milenko Trašević iz ekipe Encoder).

19. maja biće onako kako vi poželite. Zavisiće to od vremena, količine opojnih mirisa u vazduhu, kišnih isparenja ili najfinije prašine koja se kovitla uz (v)etar… Zavisiće najviše od toga kako ste vi tog dana uhvatili ili, prosto, poneli taj “flou”, zato očekujemo vas na 6. Feedback session-u!

A kao što i dolikuje, završnica sezone biće fabulozno spektakularna, u disko ritmu yugo-nostalgije 24. maja:

A na Dan mladosti (25. maja) svi Feedback-ovi rezidenti ukrštaju “mačeve” i obećavaju još sjajniji provod u novoj sezoni. O ovom događaju obaveštavaćemo vas detaljnije, zato pratite naše aktivnosti na stranici:
https://www.facebook.com/klub.feedback/

Naravno, to nije sve, u emisiji From the BASEment prelistavamo mesec april i donosimo vam muzički odabir klase ‘delikates’ uz mnogo zanimljivih intervjua sa zvezdama podzemlja koje su proteklog meseca prošetali našim Podrumom.

Ostanite na našoj uzburkanoj frekvenciji!

Autor: Ana Bjes