Feedback radio ep05> “From the BASE(ment)”

Feedback radio ep05> “From the BASE(ment)”

Sa porastom temperature raste i radni elan – tako je bar u našem “rudniku” zvanom Feedback odakle smo vam ovoga puta iskopali i martovskim suncem prozračili svakakve relikvije niškog muzičkog podzemlja. Među njima su i biseri srpske muzičke scene, brušeni decenijama unazad i čiji sjaj nikada neće uhvatiti ni trunku patine.

Pri tom “iskopavanju” shvatili smo da u dubinama našeg podruma nikada nećete naći dno, već možete samo sve dalje i dalje zalaziti u sfere eteričnih smislova.

Zato, nemojte se bojati, dopustite da vas (v)etar nosi!

Nosiće vas kroz razgovore sa kultnim ličnostima, kao što su: Nikola Vranjković i Aleksandar Popov (Dr Pop, Atheist Rap).

Probudiće se u vama želje da zađete u “onostrano” putevima retrogradnog Merkura, shvatićete da i najmračniji ćorsokaci umeju da zasvetle blistavom suštinom. Sve o tome čućete od ekipe Bradaz (u čije ime su nam u goste došli WippR i Mad Prophet).

Ovoga puta zračimo i ekskluzivom: s ponosom predstavljamo LIVE SNIMAK Feedback session-a Vol.3! Taj prigodni momenat ulepšala nam je priča Uroša Kostića (There., Overdriven Dreams) koji najbolje zna kako je to lutati slobodan muzičkim univerzumima bez kraja i konca.

I, povrh svega, naučićete kako svaki vaš pokret, trzaj i njihanje u vremenu može sav da bude muzika, a kako – čujte od Dragana Kozlice koji još od ’80-ih nije stao da ljude navodi na đuskavac.

Čujte, sve vaše sonične čakre govore:

LET’S PLAY!!!

Urednici i voditelji: Ana Bjes; Marija Jović
Snimatelj, montažer i producent: Vlajko Kišdobranski
Proizvodnja: Feedback, 2019.