Muzikom Viktoru u pomoć

Muzikom Viktoru u pomoć

Pozivamo Vas na humanitarnu svirku za Viktora, osamnaestomesečnog dečaka koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Cena karte je 200 dinara, a sve veće donacije su dobrodošle.

Muzikom u pomoć uskaču niški bend “Prljave Sestre” i gosti “Zyrion” iz Kragujevca.

Viktor je želeo sam da Vas pozove i kaže nešto o sebi:

“Ćao, ja sam Viktor i u početku smo mama, tata i ja uvek bili srećni. Igrali smo se, smejali, i putovali, svuda su me vodili. Mama i tata su jednog dana došli od nekog čika doktora i doneli neke rezultate. Prvi put sam tada video da odrasli plaču, mislio sam da to samo deca rade. Dok sam se pravio da spavam čuo sam kako pričaju da bolujem od retke bolesti, tačnije spinalne mišićne atrofije, i ako se ne lečim ne da neću moći da prohodam, nego ću i teško disati i teško jesti i gutati, to ne bi bilo dobro jer ja mnogo volim da ručkam čokoladicu. Čuo sam još i da su pričali o nekom leku, Spinaraza, koji može da mi pomogne. Zar to nije super? Lek je jako skup, košta 540000e. Ne znam koliko je to jer ja znam da brojim samo do 10. Daću im sve iz moje kasice, a ako zafali verovatno će to biti nešto malo. Zbog toga sam i rešio da Vam napišem ovo pismo, ako bude falilo malo para da mi pomognete da obradujem tatu i mamu.
Hvala Vam što ste me saslušali i što ćete mi pomoći da svi opet budemo srećni!
Vidimo se!”

Kragujevački eksperimentalni stoner rock / metal bend “Zyron” nastupa u sastavu:
Petar Ocokoljić – vokal, gitara
Aleksa Marković – gitara,
Dimitrije Đorđević – bubnjevi
Sava Ocokoljić – klavijatura, vokal .

“Prljave Sestre”, rokenrol bend iz Niša koji kroz garažni zvuk spaja uticaje rokabilija, ritma i bluza, amerikane i indi roka, nastupa u sastavu:

Miloš Pavlović – gitara, vokal
Petar Milosavljević – bas, usna harmonika
Milan Miggie Stoiljković – bubnjevi, prateći vokal

Pošaljite sms poruku sadržine 599 na broj 3030!
Svi za Viktora! Do POBEDE!