Mart u Feedback-u: lagano ka vrhu termometra!

Mart u Feedback-u: lagano ka vrhu termometra!

Kažu, januar je uvek najduži mesec u godini, dok februar nekako uvek proleti munjevitom brzinom. Sve je to, doduše, subjektivno, ali jedno je sigurno: vreme koje provedete kvalitetno uvek nekako najbrže prođe. Na kraju uvek postane nebitno koji je dan, mesec ili godišnje doba jer, naročito kada je vreme ispunjeno muzikom, jedino vredno pamćenja jeste TRENUTAK u kome ste apsolutno uživali.

Još uvek je zima, a taj period za Feedback predstavlja vreme intenzivnih priprema – u našoj kuhinji uveliko traje veliko spremanje svakovrsnih poslastica koje ćemo u slast gustirati do kraja maja.

Za sada vam otkrivamo samo martovski meni dok uveliko uživamo u opojnim ukusima februara. 😉

Iako ste već upućeni u tekući kalendar, ostavili smo ipak mesta za razne faktore iznenađenja kao što je na primer bio 5. februar (možemo slobodno reći – veče fantastičnih dvojaca) kada je nastupio Džems Leg uz podršku lokalnog benda Süpersolid.

Kao poseban, omamljivi začin zbog koga će nam miris februara dugo ostati u nozdrvama izdvaja se i događaj pod nazivom Klasika – Hip Hop veče koji će se odigrati 15. u mesecu.

I, naravno, svakog se februara, pa i ovog prepuštamo talasima ljubavi te se tradicija pod nazivom MAXimalna LjUBAV u novom izdanju nastavlja 21. februara.

U januaru smo prvi put kušali Feedback sessions i shvatili da sve nekako najbolje prođe kad je spontano, zato smo rešili da se ponovo,17. februara, prepustimo čarima slučajnih muzičkih susreta.

Čekamo vas da nas iznenadite! 😉

A u martu očekujemo vremenske prilike kao iz udžbenika: cvetno, poletno i nošeno blagim (v)etrom!

Već prvog u mesecu kreću neke tople vibracije iz podruma i donose nam egzotične mirise dalekih krajeva: As Smooth As (TR); a sa dalekog zapada, iz Atlante (USA),u gostima su nam 24. marta Material Girls!

Pod obeležjem KULTNO u našem kalendaru zabeleženi su:

Proleće dočekujemo totalno na irski način:u šarenim haljinama, lakovanim cipelama za ples i jedno gromko ŽIVELI, zato 21. marta dođite na feštu pod nazivom Fighting Sparrow!

Već 15. marta uspećete da spoznate svu božanstvenu lakoću postojanja uz Bohemiju i Anu Avramov.

Ako sve ovo do sada pomenuto nije u stanju da vaše energetske nivoe napuni pozitivnim naelektrisanjem onda vam je očigledno potrebno nešto “jače” te smo za takve sladokusce primenili provereni recept – sve što dalje sledi u nastavku  stane u dve reči: FENOMENALNA ŽURKA!

Zavisno od vašeg ukusa, to može značiti:

U trenucima kada taman pomislite da su vas preintenzivne emocije obuzele u potpunosti, sastavićete se ponovo, ton po ton, na Feedback session-u koji se u martu održava dva puta: 10. i 31. marta!

Za sve dodatne i detaljne informacije slobodno se služite našom fb stranicom i sajtom a, naravno, čuće se štošta i kroz nova izdanja Feedback podkasta #From the BASEment!

Dobrodošli!