Iskaz u petak u Feedbacku časti fanove rakijicom dobrodošlice! (VIDEO)

Iskaz u petak u Feedbacku časti fanove rakijicom dobrodošlice! (VIDEO)


Kao što smo već najavili, jedan od trenutno najaktuelnijih crossover bendova u Srbiji, pančevački Iskaz, nastupiće posle pune dve godine u niškom klubu Feedback, ovog petka 25. januara, sa početkom od 23 časa. Kao specijalni gosti pridružiće im se bend Cepeni Ćunci, kultni pank-rok sastav iz Ladovice.

Momci iz Iskaza su se odlučili za neobično lep gest, i rešili da na ovom koncertu časte svoju publiku rakijicom dobrodošlice, koju će na šanku Feedbacka dobiti prvih 50 fanova, koji se budu pojavili u klub te večeri, od 23 sata, dok će prvih 100 fanova dobiti od Iskaza i poklončić iznenađenja! Ulogu šankera, u ovom slučaju, preuzeće frontmen Iskaza, Zoran Stefanov Kiza, koji će na ovaj simboličan način poželeti dobrodošlicu najbržim posetiocima ovog koncerta. Rakijica će biti točena u brendiranim “Iskaz” čašicama, koje će fanovi moći da sačuvaju kao uspomenu.

“Iznenađenje! Delimo poklončiće najbržima! Znamo da su dani deljenja novogodišnjih paketića prošli, ali mi imamo želju da obradujemo prvih 50, odnosno stotinu ljudi koji dodju na koncert malim gestom dobre volje. Naime, prvih 50 će na šanku dobiti po čašicu “Iskazovače”, naše domaće i proverene rakije + poklon paketić, dok će ostalih 50 dobiti poklon paketić čiji ćemo sadržaj za sada čuvati kao iznenadjenje…”, rekao je frontmen Kiza pred pomenuti koncert u Nišu.

Ulaznice za zajednički koncert Iskaza i Ćunaka, mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Galileo tours (Nikola Pašića 35) i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.