fbpx
Novembar u klubu Feedback

Novembar u klubu Feedback

 Kalendar događaja za mesec  novembar u  niškom klubu Feedback

I ovoga meseca klub Feedback ima najavljenih trinaest nastupa fenomenalnih izvođača iz zemlje i inostranstva.

Odmah na početku meseca niška publika imaće poseban ugođaj u klubu – multitalentovani umetnik i jedan od vrhunskih predstavnika srpske muzičke scene, Dorđe Miljenović (aka Wikluh Sky), nastupiće  u petak, 2. novembra i predstaviti svoj rad sa dva albuma nastala, snimljena i objavljena tokom 2016. godine („Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“). Ekipa koja nastupa sa Wiklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendova kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot itd. Albumi u sebi sadrže razne muzičke stilove kao što su pop, rock, country i blues, a u kojima Miljenović beskompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta i na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu, Crnoj Gori… Pored izvedenih numera sa dva albuma, bend izvodi i nove kompozicije koje će se naći na trećem studijskom albumu kao što su: “Sve Prolazi”, “Ti si sve što ti nisi” i druge…

Music Reactions organizacija će 3. Novembra u klubu Feedback predstaviti sve svoje rezidente, a to je dovoljan razlog da se ovo dešavanje ne propusti. Ova organizacija se poslednje dve godine bavi promovisanjem događaja zasnovanih na vrednostima tehno kulture. Rezidenti organizacije su niškoj publici dobro poznati: Betomeng, RAR, mladi Redacs i Wagner! Svi oni su potpuno posvećeni eksperimentisanju u raznolikim sferama elektronske muzike, odlikuju se sofisticiranim stilom i kod publike izazivaju naročito energičan i istovremeno poetičan ugođaj.

U petak, 9. novembra začuće se NOVI ZVUK U GRADU! Ko drugi, nego noise pop bend Artan Lili koji, od kada se pojavio na srpskoj sceni, nije prestao da iz pesme u pesmu probija granice alternative. Ovim koncertom oni, zapravo, započinju niz promocija svog novog singla D.E.P.R.A. I to nije slučajno, jer Artan Lili u Nišu uvek izazove stihiju dobrih vibracija i lavinu neverovatno pozitivne energije. Sam frontmen,  Bojan Slačala kaže: “Nakon rasprodatog prošlog koncerta koji je protekao u sjajnoj atmosferi, svi smo veoma nestrpljivi da ponovo nastupimo u niškom hramu rokenrola”. Kao gosti na koncertu, nastupiće sjajna pančevačka grupa Buč Kesidi!

Nakon uspesnog party-ja na kraju zimske sezone sa gostima Primal Code (iz Italije) i Zhe Pechorin (iz Beograda) Podroom se vraca u Feedback sa prvim eventom u ovoj sezoni. Nastupaju: Milos Ilić,
SouthWind i Voker.

Za ljubitelje fantastičnih i virtuoznih tribjuta stiže RHCP Real TributeOrganic iz Brazila! Nastupiće 14. novembra, a iza ove četvorke stoji hiljade pređenih kilometara, 800 nastupa širom sveta i već jedan u Nišu, prošle sezone, koji je u rekordnom roku rasprodat! Zato, da ne biste kao prošle godine bili jedan od onih koji su stojali u ogromnom redu ispred kluba, pratite stranicu događaja i obzbedite svoju kartu na vreme!

Bend koji će 16. novembra nastupiti u Feedback-u ne treba posebno najavljiti, dovoljno je reći tri magične reči: KANDA, KODŽA i NEBOJŠA! …jer tu se svi maglimo!

U ostatku novembra očekuju vas: Unnatural Selection (presents Pion aka Dowla) i jedan specijalan ivent za sladokusce: elektro-avangard soirée u nedelju, 20. Novembra sa izvođačima Pt & Tearpalm, DreDDup i Brain! Za ljubitelje žestokog gitarskog i ritmičnog zvuka tu je Sttutgart Online koji predstavljaju novi spot za pesmu „Ako se ikada zapitaš“. Odmah sutradan, po drugi put u ovoj sezoni desiće se tvrdi i neprikosnoveni ugođaj za ljubitelje elektronskog zvuka u organizaciji rezident didžejeva našeg kluba: Roots Alternative koji predstavljaju goste iz Berlina: Schiffbruch!

Završnicu meseca obeležiće još dve izvanredne svirke: Ne propustite gošće Žen, četvoročlani audio-vizuelni bend iz Zagreba. Žen uigrano razbija rodne stereotipe i povezuje granice audio i vizuelne umetnosti, izazivajući putovanja putem vokalne harmonizacije potopljene u progresivnu simbiozu gitare, basa, bubnjeva i sintisajzera. Nastavljamo istom žestinom ka kraju novembra duplom svirkom: Šajzerbiterlemon i Vizelj – vreli i aktuelni momci iz BIGZa dolaze da nam zabibere ovaj mesec!

Za sve detaljne informacije o cenama karata, tačnim datumima, prodajnim mestima i ostalim “apdejtovima’’ pratite:

klupsku fb stranicu: https://www.facebook.com/klub.feedback/

instagram profil: https://www.instagram.com/klubfeedback/

Stay tuned!